27 júna 2007

GTA San Andreas

GTA san andreas logo


Grand Theft Auto San Andreas je dlhý čas najlepšia hra GTA na PC, teraz sa to pokúša zmeniť GTA IV.


Postava, ktorú ovládate, je černoch CJ, ktorý sa vracia do svojej rodnej štvrte Grove Street. Levelov je veľa. CJ sa postupne rôznymi okolnosťami dostane do ďalších dvoch miest, pričom ho všade čakajú misie rôzneho zamerania. Niektoré patria k hlavnej dejovej línii - CJ hľadá vraha svojej matky.

Mestá v hre sú tri:  Las Venturas, San Fiero a Los Santos, pričom každé z nich je napodobenina ozajstného USA mesta (→ Las Vegas, San Francisco a Los Angeles). Lokality v hre sú veľké a môžete ich prehľadávať na rôznych prostriedkoch: bicykloch, motorkách, autách, lietadlách a vrtuľníkoch.
Niektoré veci na hre sú ale patetické, ako napríklad umelá inteligencia ľudí v hre, prípadne jednotvárnosť prostredia, ktorú si všimnite po dlhšom hraní. Aj samotné misie začnú otravovať, hlavne dlho omieľaná misia, kde musíte ovládať lietadielka a autíčka. Tiež mi chýbajú smerovky na iných autách, nemá cenu snažiť sa nenabúrať, keď pri žiadnom aute nevieš, či náhodou nejde zabočiť.

Vďaka voľnosti hry si táto hra zaslúžila titul 'jedinečná svojho druhu'; i keď tu už bolo pár pokusov napodobniť ju, konkurencia je zdravá, aj keď to majú všetci ťažké, lebo GTA sa už stala synonymom pre hru s možnosťou voľného hrania.

hodnotenie:
77%


Ak ste už znudený všetkým, čo táto hra obsahuje, tak vám odporúčam ešte skočiť na gta.cz a skúsiť si tam pridať modely reálnych áut, niektoré si môžete všimnúť aj na mojich screenoch pod článkom.

A ak chcete ešte niečo lepšie, vyskúšajte si multiplayer cez internet, môžete tak s priateľmi prechádzať celý štát San Andreas.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pri písaní vášho komentára môžete použiť jednoduché html značky ako sú <b>, <i>, <a> a podobne.
Nezabudnite ich uzavrieť :)